VIZITKE

ZA ODLIČEN PRVI VTIS

Usklajenost ključnih podatkov z oblikovanjem in kakovostno izdelavo vam zagotavlja, da boste s svojo vizitko naredili najboljši prvi vtis.

Bodite strokovni! Bodite poslovni! Vaša vizitka - potni list v poslovnem svetu.

Vizitka je eno od ključnih predstavitvenih in prodajnih orodij, zato je pomembno, da je estetska in kakovostno izdelana. Nudimo vam strokovno pomoč pri izbiri materialov, oblikovanju in vsebinski zasnovi. Zagotavljamo vam visoko kakovost tiska, za katerega skrbi ena najboljših slovenskih tiskarn.

Možna je tudi mat ali sijaj plastifikacija, ki vizitkam daje dodatno trdnost in zaščito. Še boljši učinek boste dosegli, če se odločite za UV lakiranje logotipa. Tako bo ta “že na daleč” zasijal, v rokah pa se bo čutil njegov ravno prav izstopajoč relief.

Bodite ponosni na svojo ordinacijo in to pokažite navzven tudi z všečno poslovno vizitko. Zagotavljamo vam, da bo že sam videz vizitke dovolj, da jo bodo vaši poslovni partnerji z veseljem shranili.

Želim informativno ponudbo zdaj!

Obstajajo resnično številne možnosti za oblikovanje in izdelavo vaših vizitk. V sodelovanju s tiskarno z dolgoletno tradicijo vam ponujamo oblikovanje in tisk najkakovostnejših vizitk.

Za pridobitev ponudbe, ki zajema tudi brezplačen predlog vizitke izdelane na podlagi vaših grafičnih elementov in barv, izpolnite spodnji obrazec.

[]
1 Step 1
Ime in Priimek *Vaše polno ime in priimek
Ime ordinacijeyour full name
Vpišite želeno količino vizitk in druge željemore details
0 /
Previous
Next
FormCraft - WordPress form builder