POSLOVNE REŠITVE

Poslujte z najboljšimi!

VSE, KAR POTREBUJETEZA SVOJO ORDINACIJO

Vodenje zasebne zdravniške ali zobozdravniške ordinacije je odgovorno in zahtevno delo, ki lahko ob preobilici nalog postane tudi stresno.

01
RAČUNOVODSKO IN DAVČNO SVETOVANJE
Natančnost, poznavanje zakonodaje, ugodna cena, kakovost, odzivnost in dobro svetovanje so karakteristike prave izbire.
Ste nezadovoljniz obstoječim računovodskim servisom?

Po analizi, ki jo je med podjetji leta 2013 opravila Zbornica računovodskih servisov, kar tretjina uporabnikov računovodskih storitev v preteklosti z njimi ni bila zadovoljna. Ne bodite med njimi!

Ljudje se pogosto odločamo na podlagi priporočil. Tudi omenjena anketa to potrjuje, saj je večina podjetij računovodsko podporo izbrala na podlagi priporočila. Našim skrbno izbranim partnerjem z dolgoletnimi izkušnjami s področja računovodstva in davčnega svetovanja za zdravnike in zobozdravnike, lahko zaupamo. Zato vam jih tudi lahko priporočimo.

Pomembno je, da skozi leto planiramo in implementiramo strategije, ki zmanjšujejo davčno izpostavljenost in izboljšujejo donosnost. Naši računovodje in davčni strokovnjaki so na tekočem z vedno se spreminjajočimi obširnimi pravili davčne zakonodaje.

V družbi PR&PARTNERJI imamo dolgoletne izkušnje s finančnim svetovanjem. Zato vam lahko neodvisno svetujemo, kako urediti osebne in poslovne finance tako, da boste premoženje ne le ohranili, temveč tudi povečali. Pravi nasvet je zlata vreden!

02
MARKETING, TRŽENJE IN ODNOSI Z JAVNOSTMI (PR)
Uporabite sodobne tehnologije, nove pristope in izkoristite številne načine komuniciranja s pacienti. Želite trden komunikacijski most s svojimi pacienti?
Pacienti morajo poznati vašo strokovnost, da vam lahko zaupajo!

Kot strokovnjaki za trženje storitev zdravnikov in zobozdravnikov lažje razumemo vaše želje in potrebe pacientov. Zato vam lahko pomagamo okrepiti ugled vaše blagovne znamke, dodatno izboljšati položaj na trgu ter doseči rast števila pacientov in prihodkov.

V družbi PR&PARTNERJI najprej natančno analiziramo vaše dosedanje aktivnosti. Na podlagi temeljite raziskave lahko nato skupaj z vami izdelamo celovit načrt predstavitve vaše zdravniške ali zobozdravniške ordinacije, ki bo povečal vaš ugled. Najpogostejši ukrepi za izboljšanje ugleda so osvežitev celostne grafične podobe, sodobno oblikovane spletne strani, razumljivo predstavljena strokovna vsebina in privlačne publikacije.

Sledi še predstavitev javnosti, ki lahko poteka na klasične načine, kot so pošta, oglasi v lokalnih medijih ali publikacije. Še bolje pa je uporabiti sodobne kanale prek socialnih medijev, kot so Facebook, Linkedin, Google in drugi. Prek njih lahko dosežete paciente v starostnih in lokacijskih območjih, ki jih sami določite.

Sodobni trženjski kanali so poleg zadovoljnih pacientov najboljši ambasadorji vaše ordinacije. Izkoristite jih!

03
TISK
Celostna podpora pri izbiri tiskarne. Prilagodljivost, hitrost izvedbe, kakovost in ugodna cena so dejavniki izbire tiska.
Izbira tiskarn je danes ogromna.Pomagamo vam izbrati najboljše.

Mnogi so prepričani, da klasični tisk izumira. Vendar v poslovni praksi temu ni ravno tako. V vsaki ordinaciji potrebujete vsaj nekaj izdelkov, ki jih je treba natisniti: vizitke, naročilni kartončki, dopisni papir, predstavitvene brošure, navodila pacientom, voščilnice, letaki, reklamni material ter tudi tisk knjig in strokovnih gradiv.

Dobro je vedeti, da sodelujemo samo s preverjenimi tiskarji in stavimo na dolgoročna partnerstva. V postopku odločanja skupaj z vami prilagodimo izbiro papirja, tehnike tiska in tiskarne. Tako bo tisk promocijskega in strokovnega materiala postal naša skrb in poslanstvo, vi pa si boste lahko že predstavljali veseli trenutek, ko boste v roke prejeli končni izdelek.

Prihranili vam bomo čas, vas razbremenili nepotrebnih skrbi in, kar je najpomembneje, skrbno bomo zadovoljili vaše želje in potrebe.

04
IZVEDBA DOGODKOV IN POSLOVNIH IZOBRAŽEVANJ
Slovesnost ob odprtju, prenovi ali obletnici vaše ordinacije, dan odprtih vrat, družabna srečanja, seminarji in posveti so dogodki, na katere boste lahko ponosni.
Se zavedate, da dogodek sodi med bolj učinkovitaorodja komuniciranja?

Dogodek je odlična promocijska poteza, ki prinaša pomembno sporočilo, saj poveča ugled zasebne ordinacije. Obenem so na istem prostoru zbrani številni ljudje, zato je tudi dobra poslovna priložnost. Da je dogodek lahko uspešen, mora biti dobro načrtovan, ravno prav dolg, cenovno primeren, za vedno zabeležen, obenem pa mora zadovoljiti gurmanske zahteve in ustrezati naročniku ter njegovim vsebinam.

Za vas bomo pripravili in razposlali vabila gostom na dogodek, primerno opremili prostor, da bo počutje vseh prijetno, poskrbeli bomo za hrano in pijačo ter za ves spremljevalni program.

Glede na vaše želje vam sami ali skupaj z zunanjimi partnerji pripravimo ekskluzivno predstavitev za partnerje, paciente ali sokrajane, lahko pa vam organiziramo prijeten dan, preživet s sodelavci ali poslovnimi partnerji.

SPECIALIZIRANI ZA ZDRAVSTVO