IZDELAVA SPLETNIH STRANI

Sodobna spletna stran s kakovostno medicinsko vsebino
za uspešno predstavitev vaše ordinacije.

Učinkovita &odzivna spletna stran

V današnjem hitrem tempu življenja večino najprej pritegne vizualna podoba.  S svojo predstavitvijo na spletni strani imate na voljo le nekaj sekund, da naredite dober vtis in prepričate obiskovalce, da tam tudi ostanejo.

Zato je ključ do uspeha oblikovati stran tako, da združuje vrhunsko grafično podobo s kakovostnimi vsebinami, predstavljenimi v sodobni obliki, vključujoč sodobne socialne medije. Tak pristop omogoča, da si o vas ustvarijo vtis strokovnjaka, s tem pa se poveča zaupanje pacientov.

Oblikovanje spletnih strani je vse bolj zanimiv izziv, saj se pri oblikovanju posebno pozornost posveča funkcionalnosti, uporabniški izkušnji, vsebini, prijazni iskalnikom, dvosmerni komunikaciji in uporabniškemu vmesniku. Ob tem pa mora biti spletna stran odzivna, kar pomeni, da samodejno nastavi postavitve slik in vsebine tako, da ustreza velikosti in ločljivosti vsakega brskalnika in na različnih napravah bistveno izboljša  uporabniško izkušnjo obiskovalcev.

Poskrbite, da bo vaša spletna stran vsebovala vse elemente, ki jih za predstavitev potrebuje uspešen zdravnik, ter jo boste s ponosom pokazali tudi drugim.

Izobraževalnezdravstvene vsebine

Raziskave kažejo, da so vsebine najbolj pomemben dejavnik za kredibilno predstavitev na spletu. To velja tudi za zdravstvene in zobozdravstvene ordinacije, ki jim dobra vsebina prinese večji ugled ter večje število pacientov.

Pacienti, ki obiščejo vašo spletno stran, zagotovo želijo veliko kakovostnih informacij. Preudarno pripravljena vsebina, izražena na način, da jo razume večina ljudi, ima velik izobraževalen učinek na priložnostne bralce in pacientom pomaga z odgovori na nekatera vprašanja, ki jih imajo bolniki v zvezi s svojim zdravjem, brez obiska pri zdravniku.

Zagotovo nimamo toliko strokovnega znanja, kot ga imate vi, vendar razumemo potrebe pacientov. Ti pa so vaše stranke. Zato lahko sami ali skupaj z vami pripravimo privlačne medicinske vsebine in to ne glede na to, ali ste zobozdravnik, ortodont, oralni kirurg, okulist, ortoped, plastični kirurg ali specialist katerekoli druge veje medicine oziroma imate zasebno ambulanto ali diagnostični center.

Fotografije, video posnetki & animacije

Še tako kakovostna vsebina in lepo oblikovana spletna stran bo brez izbora pravih slik izgledala veliko slabše.

Sodobni trendi oblikovanja spletnih strani se razvijajo v smeri vizualizacije skozi fotografije, video posnetke in animacije. Ni dovolj, če na spletu kupimo nekaj fotografij, saj je njihova pojasnila vrednost nizka. Pacient bo do vas prišel z veliko večjim veseljem, če si bo vas in vaše prostore lahko že vnaprej ogledal.

Ravno tako imajo dodatno moč očaranja video posnetki in spletne animacije, ki jih lahko pripravimo v družbi PR&PARTNERJI.

Verjamemo, da ste vašo ordinacijo opremili na sodoben način. Zakaj tega ne bi pokazali tudi navzven? Poskrbimo lahko za vrhunske fotografije vaših zaposlenih in ordinacije.

Optimizacijaspletnih strani

Optimizacija spletnih strani – SEO (Search engine optimization) je proces urejanja in oblikovanja vsebine spletne strani z namenom višjega uvrščanja ene ali več ključnih besed v spletnih iskalnikih.

Pacienti pred pričetkom zdravljenja in obiskom ordinacije za določeno vrsto zdravljenja natančno pregledajo nekaj ambulant in se šele nato odločijo za izbranega specialista. Če vas v iskalnikih ne najdejo na prvi ali vsaj na drugi strani, za njih ne obstajate.

Za visoko pozicionirano spletno stran je treba vložiti precej znanja in časa, saj obstaja na desetine različnih kriterijev, ki so iskalnikom pomembni in jih je treba pri izgradnji spletne strani upoštevati. Med temi dejavniki so najpomembnejši: kakovostna vsebina, pravi izbor ključnih besed, posodabljanje vsebine, mobilnim napravam prilagojena spletna stran, pravilno urejeni meniji in naslovi na spletni strani, uporaba socialnih omrežij in kakovostne zunanje povezave.