GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Ustvarite odličen prvi vtis.
Dobili boste le eno priložnost.
Zunanja podoba predstavlja prvi stik s pacientom in se ustvari še predno stopite z njim v stik. Pridobite si pacientovo zaupanje že na začetku!

DOVOLITE, DA VAM PRI TEM POMAGAMO

topcircleanimated

CELOSTNA GRAFIČNAPODOBA

V preteklosti ste trdo delali, da postanete zdravnik. Šli ste skozi obsežno izobraževanje in usposabljanje in postali strokovnjak na svojem področju. Bolnikom bi sedaj lahko pomagali, vendar morda ne vedo, kdo ste.

Kredibilnost, profesionalnost in zaupanje boste pri pacientih vzbudili, če bo vaša celostna grafična podoba prijetna in usklajena med vidnimi sporočili vaše ambulante. Pripravimo vam zanimivo zgodbo, ki bo pritegnila pozornost in navdušila že na prvi pogled.

line1animated

middlecircleanimated

OBLIKOVANJELOGOTIPOV

Logotip pacienti in poslovni partnerji najprej opazijo, saj je osrednji element grafične podobe in se pojavlja v kombinaciji z informacijami, ki jih želite izpostaviti.

Pri izdelavi logotipa je neskončno možnosti.  Zasnovan mora biti zelo premišljeno, saj mora biti unikaten, pa vendar mora jasno prenesti sporočilo o vaši dejavnosti. Ekskluzivno oblikovan logotip je nekaj, kar si bodo ljudje zapomnili.

Profesionalno oblikovan logotip pušča pečat in je sinonim za vašo ordinacijo.

line2animated

bottomcircleanimated

ELEMENTICELOSTNE GRAFIČNE PODOBE

Celostno podobo ordinacije zaključimo z izborom barvne kombinacije in slogana. Usklajenost ključnih elementov je pogoj, da bo zunanji videz deloval kot zaključena celota.

Grafično podobo se uporablja v vseh promocijskih materialih, kot so vizitke, spletna stran, naročilni kartončki, reklamni oglasi, izobraževalno gradivo, katalogi, dopisni listi, obrazci, časopisni oglasi, vabila, brošure, letaki, pisarniški material.

fourcirclesnewanimated-pr5

BODITE VIDNI